آموزش معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس

معرفی اجناس حسابداری

آموزش معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس

آموزش ویدئویی

مقدمه

در این مقاله قصد داریم تا درباره آموزش معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس صحبت کنیم.

معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس بسیار ساده سازی شده و به راحتی قابل انجام است. شما می توانید با مطالعه این آموزش، در سریع ترین زمان ممکن روش های ساده ای برای معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس را بیاموزید.

معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری اسکناس
معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری فروشگاهی

گروه بندی اجناس

قبل از هر کاری باید لیست اجناس موجود در فروشگاه یا خدمات شرکت را به نرم افزار حسابداری معرفی کنیم. تا بعدا بتوانیم با استفاده از این اطلاعات، فاکتور خرید و فروش ثبت کنیم.

برای این کار از منوی اطلاعات پایه» گزینه معرفی اجناس و خدمات را انتخاب کنید.

این پنجره شامل دو قسمت گروه ها و اجناس می باشد.

ابتدا به سراغ گروه بندی اجناس می رویم. اگر بخواهید گروه اصلی تشکیل دهید، روی همه اجناس کلیک می کنید، سپس در قسمت بالا سمت چپ اطلاعات گروه را وارد کرده (نام گروه، نوع، حداقل موجودی) و سپس بر روی افزودن کلیک می کنیم.

البته باید توجه داشته باشید که زمان تعریف هر گروه حتما تیک نمایش در درخت را فعال کرده باشید.

سپس اگر می خواهید برای گروه ایجاد شده زیرگروهی نیز ایجاد کنید، کافی است روی گروه مورد نظر کلیک کرده و دوباره در فیلد نام گروه، نام زیر گروه مورد نظرتان را (مثلا دست دوم) یاداشت کنید، و افزودن گروه را بزنید.

و همینطور به صورت درختی می توانید برای هر گروه و یا زیر گروه آن زیر گروه جدیدی ایجاد کنید. مثلا همینطور که در عکس مشاهده می کنید من برای زیر گروه دست دوم دو زیر گروه “در حد نو” و “ضعیف” را ایجاد کردم.

نوع:

نوع گروه می تواند فروشگاهی یا خدماتی باشد. خدماتی مانند (تعویض ویندوز، تعمیر و… ) که کالا نیستند بلکه خدمات هستند.

حداقل موجودی:

شما می توانید برای هر گروه حداقل موجودی تعریف نمایید. با این کار، هر کدام از اجناس درون گروه که موجودی آنها در انبار کمتر از حداقل تعریف شده شود، نرم افزار اسکناس به شما هشدار می دهد تا نسبت به خرید جنس مورد نظر اقدام نمایید. توجه کنید که حداقل موجودی برای جنس از نوع خدماتی معنایی ندارد.

برای ویرایش اطلاعات یک گروه، ابتدا گروه مورد نظر را از لیست انتخاب می کنیم، سپس اطلاعات آن را تغییر داده و در نهایت بر روی ویرایش گروه کلیک می کنیم.

بعد از تعریف کردن گروه های دلخواه باید اجناس هر گروه را ثبت کنیم.

معرفی اجناس

تا کنون روند گروه بندی اجناس توضیح داده شد، اکنون برای معرفی اجناس روی گروه مورد نظر در قسمت ۲ کلیک کنید و از قسمت نام جنس، جنس مورد نظر را تعریف کنید.

بعد از آن به فیلد های قیمت خرید و قیمت فروش می رسیم. قیمت هایی که در این دو فیلد ثبت می کنید مبالغ پیش فرضی هستند که شما می توانید در هنگام ثبت فاکتور خرید و فروش جنس، این قیمت ها را تغییر دهید.

در فیلد کد جنس هم می توانید برای اجناس کدی تعریف کنید. کد جنس همان کد فنی جنس است.

اگر جنسی بارکد داشت میتوانید در فیلد بارکد ثبت کنید.

و یا اینکه از بخش تنظیمات نرم افزار » سربرگ عمومی ۲ تیک ثبت بارکد خودکار برای اجناس را فعال کنید. تا نرم افزار به صورت خودکار برای تمامی اجناس بارکد ثبت کند.

همچنین در این قسمت ما می توانیم در فیلد موجودی برای اجناس موجودی اولیه ثبت کنیم.

اما در این صورت مشخص نمی شود که این اجناس از چه کسی خریداری شدند و یا قیمت خرید آنها چه مقدار بوده است. و حسابداری درستی نخواهید داشت.

نکته مهم:

توجه کنید که ثبت موجودی اجناس فقط باید اول دوره صورت بگیرد و پس از آن دیگر هیچ گاه نیازی به تغییر موجودی به صورت دستی نیست. بلکه با ثبت فاکتورهای خرید و فروش موجودی به صورت خودکار تغییر خواهد کرد.

در بخش توضیحات نیز شما می توانید اطلاعاتی مثل محل قرار گرفتن جنس در انبار و… را وارد کنید تا در صورت تمایل بتوانید آن را جستجو کنید.

همچنین مثلا اگر نام جنس LCD S20 است، می توانید کلماتی ماننده “اس بیست” را در قسمت توضیحات بنویسید تا راحت تر بتوانید جنس را جستجو کنید.

و در نهایت بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نظر دکمه افزودن جنس رو می زنید.

برای ویرایش اطلاعات یک جنس، ابتدا جنس مورد نظر را از لیست انتخاب می کنیم، سپس اطلاعات آن را تغییر داده و در نهایت بر روی ویرایش جنس کلیک می کنیم.

تبریک، شما موفق شدید اجناس خود را به نرم افزار مدیریت تعمیرگاه اسکناس معرفی کنید.

2معرفی اجناس در نرم افزار حسابداری فروشگاهی
معرفی جنس سریع در حسابداری

معرفی سریع یک جنس در ثبت فاکتور

اکنون بعد از معرفی اجناس، نوبت به ثبت فاکتور های خرید و فروش در نرم افزار مدیریت تعمیرگاه اسکناس می رسد.

برای اطلاعات بیشتر در این باره، ابتدا آموزش اولیه حسابداری در نرم افزار حسابداری اسکناس را مشاهده نمایید.

گاهی اوقات زمان جستجو نام یک جنس در پنجره فاکتور خرید، می بینید که این جنس از قبل در نرم افزار تعریف نشده است.

در چنین مواقعی به سادگی می توانید با زدن دکمه (+) این جنس را به لیست اجناس تعریف شده در نرم افزار اضافه کنید.

و در پنجره دوم، شما می توانید گروه جنس و یا اطلاعات دیگری که تمایل دارید را مشخص کنید.

همین طور که در تصویر می بینید به دلیل وارد کردن اسم جنس در فیلد جستجو در پنجره قبل، نام جنس به صورت خودکار در این پنجره ثبت شده است.

در نهایت بعد از ثبت تمام اطلاعات دلخواه، دکمه افزودن جنس را می زنید. با این کار جنس جدید در نرم افزار تعریف شده و برای خرید انتخاب می گردد.

گفتگو با ما در واتساپ