آموزش نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس

تعویض روغن2

آموزش نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس

آموزش ویدئویی

مقدمه

در این مقاله ی آموزشی قصد داریم تا در مورد آموزش نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس صحبت کنیم.

مبحث مهم دیگری که در اصناف جدید و به روز مطرح می گردد، یکپارچگی نرم افزاری است. زیرا در صورتی که تمام اعضای صنف از یک سیستم یکپارچه نرم افزاری استفاده نمایند، می توانند از امکانات ارتباطی و جذاب بیشماری بهرمند شوند.

شرکت نرم افزاری اسکناس با مهندسین مجرب اقدام به طراحی نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن نموده است که با ظاهری ساده و قابل فهم تمامی نیاز های مدیران این صنف را برطرف می سازد.

خدمتی که احساس آرامش را در دل مشتریان و مدیران اصناف ایجاد می نماید.

یکی از مهم ترین مزایای نرم افزار اتوسرویس اسکناس، ساده و مفهوم بودن آن برای افراد غیر حسابدار است.

چون این نرم افزار مخصوص افراد معمولی طراحی شده است. و در کنار داشتن امکانات بسیار، صاحبان اینگونه مشاغل می توانند بدون داشتن دانش حسابداری به راحتی با مطالعه این آموزش و آموزش های بعدی از این نرم افزار به بهترین وجه استفاده کنند.

تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این باره بدست آورید.

پنجره ی اولیه درنرم افزار حسابداری اسکناس
پنجره ی شروع به کار در نرم افزار اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس

فصل اول: شروع به کار

توجه: اگر هنوز نرم افزار حسابداری اسکناس را نصب نکرده اید بهتر است ابتدا آموزش نصب نرم افزار اسکناس را مطالعه کنید.

هر بار نرم افزار اسکناس را اجرا می کنید پنجره ورود به نرم افزار باز خواهد شد.

اکنون کافی است بر روی کاربر مدیر کلیک کرده، رمز عبور پیش فرض (۱۲۳) را وارد کنید و در نهایت دکمه ورود را بزنید.

پس از ورود به نرم افزار اسکناس پنجره “شروع به کار” را می بینید. توجه کنید که این پنجره فقط در اولین ورود به نرم افزار باز می شود و برای راحتی شما عزیزان طراحی شده است

در این پنجره، در ابتدا نوع کسب و کار و بعد از آن صنف کاری خود را مشخص می کنید. و در صفحه ی آخر در سه فیلد بالا، اطلاعات شرکت و یا فروشگاه خود را وارد می کنید، تیک “شرایط استفاده از نرم افزار را پذیرفته ام” را می زنید، و درنهایت بعد از اطمینان از درستی اطلاعات خود دکمه ی پایان را می زنید.

فصل دوم: پنجره اصلی نرم افزار اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس

پس از انجام تنظیمات اولیه، پنجره اصلی نرم افزار را مشاهده می کنید.

در سمت چپ پنجره اصلی، میانبر امکانات مهم تری که شما برای مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن لازم دارید وجود دارد.

در واقع دکمه های سمت چپ میانبری هستند از آیتم هایی از منوی اصلی که پر کاربردتر هستند. شما می توانید با کلیک بر روی دکمه پایین میانبر ها، میانبرهای این قسمت را کم یا زیاد کنید.

نکته قابل توجه

هر کدام از آیتم های منوی بالای نرم افزار با یک عدد شروع می شود. (مثلا عدد منوی گزارشات ۳ است) و وارد هر آیتم که بشوید، آیتم های آن نیز هر کدام عدد منحصری دارند.

این اعداد به ما کمک می کنند که سریع تر بتوانیم وارد منوها بشویم. به عنوان مثال برای ورود به منوی گزارشات، بجای استفاده از ماوس می توانید با فشردن عدد ۳ بر روی کیبورد منو را باز کنید. در این آموزش در برخی موارد به جای بیان مسیر کامل از این اعداد استفاده شده است.

در سمت راست پنجره اصلی تعدادی ویجت قرار دارند که هر کدام کاربردی دارند. ویجت ها ابزارهای کوچک و دم دستی هستند و به ما کمک می کنند که سریع تر به خواسته های خود برسیم. مثلا با استفاده از ویجت جستجوی مشتری، می توانید سریعا به حساب یک مشتری دسترسی پیدا کنید.

ویجت های نرم افزار خیلی بیشتر از این چند عدد هستند و در صورت تمایل می توانید ویجت های دلخواه خود را به نرم افزار اضافه کرده یا بعضی از ویجت های موجود را حذف کنید. برای این کار کافی است وارد آیتم ۸۲۱ منوی اصلی شوید.

صفحه اصلی نرم افزار اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس
پنجره معرفی اجناس در نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس

فصل سوم: آموزش معرفی اجناس و خدمات در نرم افزار اتوسرویس اسکناس

ابتدا باید لیست اجناس را در نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن معرفی کنیم.

برای این کار وارد آیتم ۷۰ منوی اصلی شوید. (همانطور که گفته شد برای این کار باید در پنجره اصلی نرم افزار عدد ۷ و سپس عدد ۰ کیبورد را بزنید) یا از منوی اطلاعات پایه» گزینه معرفی اجناس و خدمات را انتخاب کنید.

گروه بندی اجناس

این پنجره شامل سه قسمت دسته، گروه ها و اجناس می باشد.

در این پنجره دسته اجناس را روی قطعه میگذارید و تمام اجناس را در این دسته تعریف می کنید.

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان تغییری در دسته های دیگر ایجاد نکنید و دسته جدیدی اضافه نکنید. و تقسیم بندی های خود را در قسمت گروه بندی انجام دهید.

حالا برای گروه بندی در قسمت ۲ اگر بخواهید گروه اصلی تشکیل دهید، روی همه ی اجناس کلیک می کنید و در فیلد شماره ی ۳ نام گروه مورد نظرتان را (مثلا فیلتر) یادداشت می کنید. سپس در قسمت بالا سمت چپ اطلاعات گروه را وارد کرده (نام گروه، نوع، حداقل موجودی) و سپس بر روی افزودن کلیک می کنیم.

البته باید توجه داشته باشید که زمان تعریف هر گروه حتما تیک نمایش در درخت را فعال کرده باشید.

سپس اگر می خواهید برای گروه ایجاد شده زیرگروهی نیز ایجاد کنید، کافی است روی گروه مورد نظر کلیک کرده و دوباره در فیلد شماره ی ۳ نام زیر گروه مورد نظرتان را (مثلا فیلتر هوا) یاداشت کنید، و افزودن گروه را بزنید.

و همینطور به صورت درختی می توانید برای هر گروه و یا زیر گروه آن زیر گروه جدیدی ایجاد کنید..

بعد از تشکیل گروه های دلخواه باید اجناس هر گروه را وارد کنیم.

معرفی اجناس

تا کنون روند گروه بندی اجناس توضیح داده شد. اکنون برای معرفی اجناس روی گروه مورد نظر در قسمت ۲ کلیک کنید و از قسمت نام جنس، جنس مورد نظر رو تعریف کنید.

بعد از آن به فیلد های قیمت خرید و فروش می رسیم. قیمت هایی که در این دو فیلد ثبت می کنید مبالغ پیش فرضی هستند که شما می توانید در هنگام ثبت فاکتور خرید و فروش جنس، این قیمت ها رو تغییر دهید.

در نهایت بعد از ثبت اطلاعات جنس مورد نظر دکمه افزودن جنس را می زنیم

معرفی اجناس در نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس2
پنجره پذیرش
افتتاح حساب

فصل چهارم: آموزش پذیرش و تحویل خودرو

معرفی حساب

برای پذیرش خودرو در نرم افزار مدیریت اتوسرویس و تعویض روغن اسکناس، کافی است بر روی دکمه “پذیرش جدید” کلیک کنید تا پنجره رو به رو باز شود.

ابتدا همانطور که مشخص است شماره همراه مشتری را وارد کرده و اینتر می زنیم. اگر اولین مراجعه مشتری باشد پنجره افتتاح حساب نمایان می گردد.

در این پنجره اسم مشتری را وارد کرده و جنسیت مشخص می کنیم. و با زدن اینتر حساب باز و انتخاب می شود.

پس از ورود مشخصات فردی مشتری قسمت ثبت پلاک خودرو فعال می شود.

تکمیل اطلاعات پذیرش

پس از ورود مشخصات فردی مشتری، قسمت ثبت پلاک خودرو فعال می شود.

در این قسمت مانند تصویر رو به رو کافی است پلاک خودرو را از چپ به راست تایپ نماییم.

پس از ورود شماره پلاک به فیلد برند و مدل می رسیم. در این قسمت مدل خودرو را مشخص کرده و با زدن اینتر وارد بخش “سرویس های درخواستی” می شویم.

در این بخش سرویس هایی که مشتری درخواست کرده است تایپ می کنیم. همچنین می توانیم با کلید جهت نمای پایین لیست گزینه های پیش فرض را باز کنیم و یک یا چند گزینه از آن را انتخاب نماییم.

همچنین از گزینه اخر یعنی “ویرایش ورودی های پیش فرض” میتوانید این لیست را برای خود سفارشی سازی کنید.

پس از این قسمت در صورت تمایل می توانیم لوازم همراه و وضعیت ظاهری خودرو را نیز وارد کنید. ولی از آنجایی که در اتوسرویس خواب خودرو نداریم شاید نیازی به ورود این اطلاعات نباشد.

ثبت پلاک خودرو تعميري در نرم افزار اسکناس
سرویس های درخواستی در اتوسرویس و تعویض روغن
تاریخ مراجعه بعدی و سرویس دوره ای
مراجعه بعدی و سرویس دوره ای

اکنون به بخش مهم اطلاعات سرویس قبلی و جاری می رسیم.

یکی از قابلیت های جذاب نرم افزار اتوسرویس و مدیریت تعویض روغنی اسکناس، قابلیت یادآوری پیامکی موعد سرویس بعدی به مشتری است.

از آنجایی که تعویض روغن بر اساس کیلومتر انجام می شود و زمان دقیقی ندارد، بسیار ضروری است که اطلاعات دقیقی از ماشین در این قسمت ثبت گردد.

در صورتی که تاریخ “سرویس قبلی”، “کیلومتر قبلی” و “کیلومتر جاری” را در نرم افزار به درستی ثبت کنیم، نرم افزار می تواند با استفاده از این اطلاعات تاریخ حدودی مراجعه بعدی این خودرو را تخمین بزند.

ضمنا گزینه “کارکرد بعد از سرویس” میزان کیلومتری است که این خودرو بعد از سرویس جاری می تواند حرکت کند. به عنوان مثال اگر روغن ۵۰۰۰ برای مشتری استفاده کردید باید در این قسمت ۵۰۰۰ وارد کنید.

پس از ورود این اطلاعات و زدن دکمه اینتر، فیلد “مراجعه بعدی” به صورت خودکار پر می شود.

ثبت قطعه و اجرت و تحویل دستگاه

اکنون باید کارهای انجام شده بر روی دستگاه تعمیری ثبت گردد.

برای این منظور ابتدا از پایین پنجره پذیرش دکمه “ثبت و ادامه” را می زنیم تا پنجره رو به رو باز شود.

که در سمت راست آن قطعات و اجرت ها را ثبت می کنید و از بخش تحویل سمت چپ آن می توانید نحوه پرداخت مشتری را مشخص کرده و در نهایت دکمه تحویل را بزنید.

ثبت قطعه و اجرت در اتوسرویس

ممنون از این که تا پایان این آموزش همراه ما بودید.

برای اطلاع بیشتر از اپدیت ها و برخی اطلاع رسانی ها پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

گفتگو با ما در واتساپ